Najnovšie recenzie zo sekcie Klasické nabíjačky
Nabijacka vhodna na nabijanie a orientacnu diagnostiku primarne Li-ion clankov. Ni-Mh rozozna a nabije, otestuje tiez, ale mierne ich prebija a male clanky (AA, AAA) trapi najnizsim nastavitelnym nabijacim prudom 250mA. Od AA vyssie v poho. Vytunena Xtar VC4 (funguje uz skoro 10 rokov, aj ked bola z Ali.. :D) za vybornu cenu! Meranie vnutorneho odporu baterie je nepresne a zavisle od stupna nabitie baterie (a mozno aj inych prirodnych zivlov :D), ale urcitu logiku ma..
Co by ste chceli za 22€ v akcii, ked 30+ stoji najlacnejsi, relativne spolahlivy, samostatny merak. :)
šikovná nabíjačka, skladná
dá sa použiť aj ako powerbanka
Výhoda
Zatiaľ všetko v poriadku
- Robi to co ma
- Super vec napajanie z usb-c, nemusite mat zvlast kabel
- Cena.
Trošku dlhší čas nabíjania, inak v poriadku
Vybrorna nabijacka a tester baterii. Ani pri teste kapacity sa vyrazne nezarieva, takze mi pride ako velmi bezpecna.
Jedina nevyhoda ze nemeria aj vnutorny odpor.
- šikovná
- veľmi praktická
praktická vecička.
- praktický, rýchlo nabíja
- asi žiadne
- AAA batérie sú nabíjané prúdom 1 A, čo je o 300 % viac ako by malo byť a tým ničí batérie
- vkladanie batérií do šachty je veľmi nepraktické, batérie viklajú, nedržia dobre, vyskakujú zo šachty
- kurzor na výber funkcie bliká veľmi krátko a veľmi často za tú dobu ani nereaguje na nastavenie požadovanej funkcie
- často zle vyhodnotí druh batérie (namiesto NiMH detekovalo LI-ion a nabíjala veľmi vysokým prúdom, až po viacnásobnom vypnutí a zapnutí prišla "k rozumu"
- je to neznačková, teda ALZA značka nabíjačka , ktorá sa javí ako veľmi nekvalitný výrobok
Rozhodne túto nabíjačku nedoporučujem !!!
- spokojnosť s cenou
- ok
- podpora Li-Ionových batérií všetkých veľkostí
- nabíjanie riadené mikroprocesorom
- ochrany počas nabijacieho cyklu
Základná nabíjačka s výbornými parametrami za prijateľnú cenu.
Prehrieva sa, nefunguje dobre.
- Prehrieva sa, nenabíja dostatočne, zelená LED kontrolka nikdy nezasvieti. Naozaj neodporúčam.
- nabiji i lidlacke htronic
- rychlost nabíjení
- Nabíja aj batérie CR 123A
- Zatiaľ nič
- nabija aj AA a AAA clanky
- neda sa nastavit nabijaci prud pre kazdy slot zvlast
vyborna nabijacka pre automaticke nabijanie s moznostou nastavenia nabijacieho prudu
- nabijacka ma vela vyhod a za dobru cenu nezavisle 4 sloty moznost programovania nabujacich a vybijacich prudov neranie kapacity vnutorneho odporu, super. Ventilator sotva pocutelny ,,,
Zobrazujem 1 - 20 zo 346 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...18 Ďalšie »